Scriu continut

Views: 276

Am crezut că toată lumea se exprimă la fel de uşor ca mine. Greşit! Văd asta în jurul meu, aud asta la telefon, citesc asta pe alte bloguri. N-am ştiut, de exemplu, că exprimarea corectă şi la subiect poate fi o ‘meserie’. N-am ştiut că unii au nevoie de ajutor în a concepe texte. Am descoperit întâmplător… bine că am făcut-o! Acum pot să-mi ofer serviciile. 🙂

Am scris până acum câteva texte cu conţinut precis, total întâmplător. Am primit feed-back pozitiv de la oameni şi asta nu a putut decât să mă bucure. Aşa am ajuns la concluzia că există şanse mari să mă pricep. Uite câteva dintre textele concepute de mine, primele două reprezintă promovarea unor site-uri şi cel de-al treilea, o invitaţie la un concurs.

1) Salut, sunt X din partea firmei Y si am lansat un proiect nou – www.100decarti.ro.
Proiectul nostru nu revolutioneaza gandirea sau mersul pe jos, nu polemizezaza statutul femeii in societate, poate doar pune mintea la contributie. Multi citim chiar daca cei mai multi nu recunoastem. Totusi, unii dintre noi recunosc, se lauda cu asta si mai au si o parere- parere pe care noi o vom numi “recenzie”. Oricine poate face una si sta in puterea noastra sa influentam ca o carte sa intre in top 100 sau nu. Cam asta e conceptul, pare simplu desi noi zicem ca-i complex. Citesti, povestesti, votezi, argumentezi… ti-am zis ca nu e neaparat simplu.
Pentru ca suntem la inceput si nu prea ne pricepem la promovare ne gandim ca poate tu vrei sa ne ajuti cu asta
Poate sa popularizezi ideea noastra intr-un post sau pur si simplu sa amintesti de noi intr-o discutie cu prietenii in oras. Pentru noi este mai mult decat onorant. Mai mult, te asteptam si pe tine sa citesti ce scriu altii despre carti, daca nu sa scrii chiar tu o recenzie.

Iti multumim frumos, speram sa ne mai auzim, daca nu la tine pe blog poate la noi.

2) Nu ies des insa atunci cand o fac as vrea sa stiu precis unde si de ce. Ori de cate ori as avea chef “sa ma culturalizez” imi ia foarte mult timp sa caut pe net evenimente la care merita sa fiu prezent. Si pentru ca imi trece cheful sa mai ies pana cand gasesc ceva interesant, am gandit site-ul asta si pentru tine. Probabil si tu gasesti iritant ca in Constanta, chiar daca nu-s evenimente cu duiumul, totusi sunt. Si poate ai vrea sa fii informat! In plus, s-ar putea sa ratezi ceva doar dintr-o lene excesiva. De asta sper ca te pot ajuta. Nu-ti dau bilete la VIP dar iti spun unde, cum, cat, de ce si mai ales cand se intampla!

Poate o sa te cucereasa vreun eveniment de care o sa afli de pe site si… daca nu ne vedem acolo, ramai dator… Cu-o bere evident! Enjoy
3) Parazitii lovesc in Constanta!
Nu oriunde ci in Club Q Constanta.
Nu oricand ci in data de 26 ianuarie 2008.
Nu aiurea ci cu scop: promovarea noului album…
Biletele sunt usor epuizabile dupa cum v-ati obisnuit deja. Dar CTLife s-a gandit din nou la tine, ti-a pus deoparte doua bilete in caz ca esti fan Parazitii. Ca sa cernem sita de ceilalti ai de raspuns la o singura intrebare: La ce firma lucra Omladon in Pabibabum?
Raspunsurile voastre le asteptam la concurs@. Subiectul sa fie “Parazitii”. Nu uita sa treci numele si prenumele tau dar mai ales numarul de telefon corect, nu de alta dar daca vei castiga tragerea la sorti cred ca vei dori sa fi anuntat. Raspunsurile le-am dori pana la data de 25 ianuarie 2008, ora 12 a.m.
O sa precizam si noi pe site castigatorul in jurul orei 19.00 p.m. dar poate vestea buna te prinde mai repede… Ce zici, te bagi?
Dacă e bine sau nu, cei care m-au contactat s-au declarat mulţumiţi. Asta era important, în fapt.

Aşadar, concluzia este că, dacă cineva este interesat, scriu conţinut pentru site. Pentru mai multe informaţii, folosiţi formularul de contact.