A murit George Pruteanu…

Views: 56

Sunt dezolată. Cuvintele sunt de prisos. Viaţa asta este nedreaptă şi nu iartă pe nimeni. Eu, Rebecca Mohl nu voi mai scrie nimic timp de trei zile pe acest blog. Acest blog îi plânge dispariţia şi e în doliu. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-l aşeze pe luptător alături de El!

2 Comments on “A murit George Pruteanu…

  1. Dezolata? Dezolata de ce?
    Parerea mea este ca ar trebui sa fim dezolati de noi; De mine, ca urmaream emisiunea “Doar o vorba sa-ti mai spun” o data la 3 luni, de toti cei ce posteaza “comment-uri” la orice subiect, in afara de acesta, si in general de TOTI, caci daca “dai o cautare pe Google” cu numele acestui mare om, iti apar cateva rezultate razlete, in timp ce daca vei cauta “nume celebre” precum Monica Columbeanu, Laura Andreisan, etc nici macar nu se poate face o comparatie decenta.
    Si daca e ceva de regretat aici, este doar faptul ca majoritatea dintre noi nu reusim pe parcursul intregii vieti sa acumulam atata puritate de care dadea acest om dovada practic in orice clipa.
    Toata recunostinta mea pentru acest articol, si D-zeu sa-l odihneasca in pace. Rusine nouacelorlalti.

  2. @FlpMihai: Ai perfectă dreptate, aceleaşi frustrări şi supărări am şi eu. A doua şi a treia zi după decesul său am urmărit două emisiuni în care era invitat, am savurat fiecare cuvinţel rostit, am simpatizat cu fiecare idee de-a sa. Dezolant mi s-a părut faptul că am pierdut un om care încă mai avea curajul să tragă nişte semnale de alarmă asupra multor nereguli. În fine… începem să ne pierdem printre nonvalori, puţini avem măcar curajul său de a lupta. De restul calităţilor de care ar trebui să dăm dovadă e inutil să mai amintesc.
    Apropo de ce ziceai, de la Monica şi Virinel, de pe Acasa TV am aflat de moartea domnului Sabin Balaşa. Mi s-a părut mult prea ironic… Câ despre pierderea a încă unei valori din nou nu mai ştiu ce să zic, chiar încep toşi să se ducă?! Dumnezeu să-l odihnească în pace! 🙁