Astazi voi zbura…

Views: 69

La propriu! Am primit unul dintre cele mai frumoase cadouri de ziua mea, un zbor deasupra orasului. Cine putea sa-mi “coaca” asa un cadou daca nu dragul meu Mihai… Sunt emotionata si emotionata si emotionata! Probleme majore ar fi doua: una, ca pilotul a spus ca “cine face mizerie, ala curata” si doi ca, tot pilotul a spus ca are o surpriza pentru mine “o sa zburam cu avionul de acrobatii”. Teoretic e de bine… practic, sa iasa soarele… 🙂

7 Comments on “Astazi voi zbura…

  1. Suna f bine. Vreau si eu sa zbor. 😛 Sau sa sar cu parasuta…dar si pt asta ar trebui sa zbor intai. 🙂

  2. @Paula: Este foarte bine, o sa dau si numarul de telefon al pilotului sa puteti si voi merge sa pilotati. 🙂

    @Vania: Multumesc dar inca mai astept cadoul… 😀

    @Carina: Multumesc, imediat dupa upgradare o sa povestesc. 🙂

  3. eu atat de emotionata am fost la primul zbor, incat am fixat centura de siguranta a vecinului la mine, si el, saracul, se tot chinuia sa si-o fixeze pe a lui, dar nu reusa ca eu incurcasem rau borcanele…A fost zborul de intoarcere, ca la plecare, aproape c-am lesinat de frica! De-atunci, nici picata cu ceara nu mai urc in avion!

  4. Mia: Eu povesteam aici de avion de mici dimensiuni, un zbor de agrement. Cu avionul mare, ăla giganticul, am zburat acum un an prima dată şi stai liniştită că l-am frecat la icre pe băiatul de lângă mine, care pur întâmplător era român. Ca să nu-mi fie frică întrebam chestii ‘oare nevestele de pilot sunt la fel de calme?!, oare câte ore zboară pe lună un pilot?! oare ei fac ore suplimentare? oare ce se-ntâmplă dacă nu aude un pilot dimineaţa ceasul să ajungă la servici?…’ La intrebarea 1500, ceva de genul ‘Îţi dai seama că dacă ne prăbuşim n-avem nicio şansă?!’ băiatul a clacat: NU ŞTIU! NU ŞTIU! Nu m-am gândit niciodată la asta! :rolleyes_wp:
    Dar mie chiar mi-a plăcut să zbor!