Cautarea saptamanii

Views: 36

Nu pot sa-mi imaginez ce e in capul unora cand cauta chestii tampite si jenante pe google. Sunt atat de increzatori in anonimat incat de asta isi permit sa faca pe idiotii? Sau asa sunt ei in viata de zi cu zi? Am noutatile zile de ieri. Am un nou “despre mine” dar nu mai intru in discutie pe tema asta ca am facut-o intr-un post trecut si e deja expirata. E veche deja, prietene!

Una foarte aproape de castigatoare este “cat citesc“. Prietene, dar de ce? Te intreb asa de curiozitate feminina ce ma macina. Pai ce manelistii au compus piese de rezistenta citind sau traind?! N-are rost. Dar vrei totusi raspuns la cautare, pot sa te rasplatesc cu 2-3 raspunsuri. In primul rand citesti cat te tin ochii. Apoi poti citi in greutate, in grame in kilograme, cum ti-i dispozitia in respectivul an. Mai poti citi pe lungimi, de exemplu pe o anumita perioada de 2-3 zile cu pauza fireasca de 2-3 ani apoi. Altele nu mai imi vin in cap. Ideea principala e ca iti recomand cu caldura sa te rezumi la etichetele de pe sticle, eventual unele produse alimentare, indicatoarele- ca e important sa stii de unde vii ca sa stii unde ajungi, meniurile de telefoane (poti sa te bagi si la agenda, dar la mesaje nu ti-as recomanda ca deja e grele) si mesajele de pe tricouri (dar eu zic sa nu-ti pierzi timpul cu alea, ca pe ale tale le citesc altii, nici cu alea de pe tricourile prietenilor ca nu in asta consta o prietenie ci alea de pe tricourile posesoarelor de tzatza mare si foarte mare). As mai arde-o de aiurea cu explicatii pentru tine, dar daca am zis “tzatza” mi-am amintit de castigatoarea saptamanii si crede-ma ca e mult mai pretioasa decat a ta.

Asadar, cautarea castigatoare, detasat la puncte prin originalitate, curaj si tehnica este “jocuri pentru fete cu tate mari la care le place distractia“. Asta e cea mai tare. Si sa nu mai zica nimeni ca femeile sunt toante ca individul asta creste la categoria barbati cota imbecilitatii. Si daca recititi si nu va vine sa credeti, si inca recititi si ati terminat cu rasul, vine una mai grozava. Culmea umilintei, blogul meu este cel mai relevant pentru cautarea asta de exceptie… Number 1! Bine Rebe! You really hit the score! Asa da! Pai, merita, ca eu de aia imi storc creierii sa debitez chestiuni ca sa ma gaseste usor altii care are nevoie disperata de informatii vitale ca cursul vietii sa nu se tumulte daca are intalnire cu una cu tata mare si sa nu stie si ei ce jocuri tre’ sa face ca doar n-o sa discuti despre Sopenhauar…

Poate se mai intreaba vreo doi ca mine, “Cum dracu’ eu sunt cea mai relevanta?” (unu s-a intrebat deja, este Mihai, asa ca mai ramane unu’, daca nu se ofera nimeni, nu-i nimic am planul B pe Tisa) Pentru ca eu in postul despre cum ne-a placut la sarbi, am scris ca acolo am vazut fete cu tate mari sau medii, exclus mici. Ce inteleg eu de aici este ca sa evit sa mai folosesc cuvinte cheie cum ar fi tate mari, cururi (nu vreau sa stiu ce cautari poa’ sa mai fie), besini (la naiba chiar am un post despre asta) gay si altele in ton. Dar daca nu, atunci cu ce ma mai distrez? O sa meditez profund la asta!

Pai acu’ hai s-o ducem pana la capat si sa-i raspund copilului ca din ce am vazut eu, nu prea s-a lamurit cu raspunsul. Mentionez ca se zice cum ca si eu am tate mari, asa ca consider ca is avizata ca sa iti dau niste raspunsuri profesioniste. La fetele cu tate mari nu ne place jocul ala in care baietii ne prinde de tate. Ca ne doare si nu ne place. Acu eu o sa si generalizez pe ici colea, sa nu mai spun doar din punctul meu de vedere, sa fiu purtator de cuvant. Ne place jocul de-a zgaitul in tate, mai ales cand povestim despre dialectica kantiana. Ne place sa ne uzi din gresala pe tricou sa ni se vede sfarcurile. Nu ne place sa ne sugi de ele ca si cand am fi mama ta, ca am auzit eu ca asta e o boala froidiana. Ne place insa sa te joci de-a vanzatorul de pepeni. Nu ne place prinsa sau coarda ca tre’ sa ne tinem de ele ca balangane. Ne place sa ne suspectezi ca avem silicoane, ca altfel de ce ar sta asa infoiate si ferme. Nu ne place de-a detectivul ce incearca sa afle din ce-s alcatuite. Ne place ca le zici la toti prietenii tai ca ce tate tari si ferme are gagica si cel mai tare ne place sa-i rogi pe toti (pe rand sau deodata) sa verifice autenticitatea celor graite de tine…

La mai mare! Felicitari inca o data castigatorului si ideii sale absolut cutremuratoare si inovatoare, de a lua in calcul posibilitatea ca fetele mai dezvoltate in bust sunt totusi niste suflete de copii ce cauta sa se joace!