De la iubire suferi…

Views: 71

Ultimele căutări sunt cu predilecţie legate de suferinţa provocată de unii altora, de înşelat & stuff. Dă iubire, mă ignoranţilor, dă iubire… că toţi bărbaţii nu are noroc în dragoste da’ nici femeile nu e oameni:

te inseala sau nu?- Dilema 1. Da sau nu, cam astea sunt variantele de răspuns.

continui o relatie cu cineva cate te-a inselat?- Dilema 2. Nu, n-are rost sau Da, desigur. Cam astea ar fi variantele de răspuns, ce credeai că poţi afla mai mult decât atât?!?!

este pacat sa inseli partenerul cu altul- Deci se bănuie că s-a aflat până la urmă cu înşelatul. Era varianta naşpa. Nu sunt lămurită cu păcatul. E păcat în sensul de păcat ‘Ce păcat’ sau de păcat din ăla din Biblie, că dacă despre cel din urmă e vorba şi consumul sexual dinaintea căsniciei e păcat. Dacă e vorba de ‘ce păcat’ de ce păcat?! Că e adrenalină, tată!

amantii ne vor desparti– După ce râzi, meditezi. Asta-i o premoniţie, o întâmplare, o bârfă, o ameninţare?!

e normal ca intr-un cuplu sa nu ce face fiecare?- Nu, clar că nu-i normal. E normal să ‘da’ ce face fiecare că de aia e libertate individuală, de aia e democraţie, de aia suntem raţionali că gândim, doar nu suntem animale. Aşa se şi ajunge la adulter, de la ‘să nu’!

iau muie– Uite ăsta e un exemplu de ‘să da ce face fiecare într-un cuplu’. Pentru domnul sau doamna care au avut căutarea asta pe google, cu toată consideraţia, îi invit (fără nicio obligaţie sau apropo) să-şi lase cu încredere numerele de telefon la care pot fi apelaţi, nu de alta, dar poate există doritori.

la ce bun 2 in iubire?- De exemplu, pentru treaba de mai sus, adeseori dacă nu de cele mai multe ori, este nevoie de doi, unul dă şi unu’ ia. Cam asta e principiul în viaţă adeseori. Dar sigur că poţi fi şi unu în iubire, că doar de la Narcis încoace avem conceptul.

cum sa pastrezi un varsator- Pe Vărsător nu-l păstrezi, beneficiezi eventual de atenţia lui. Preaslăveşti clipele pe care el doreşte să ţi le ofere. Savurezi zâmbetul lui. Te simţi onorat că-ţi răspunde la căutarea tâmpită pe google. Multe altele în gen dar cu siguranţă pe un Vărsător NU-L PĂSTREZI!!!

exhibitionistii povestiri– Would’t you want that to know perv????!!!!

ce se intampla cand prietenul e foarte nepasator si nu are timp de mine?- Se întâmplă că i se rupe, i se-ndoie, i se face ca de oaie. Ooo, ţi-am dat vestea puţin cam brutal?! Scuze, sunt o brută, am vrut să zic de fapt că are altă femeie. Păi da, e vestea bună, că putea să fie cu un bărbat. Vezi, se putea şi mai rău…

am gasit in buzunar la tine un biletel ce nu e scris de mine- Da, asta în cazul în care nu e vers de manea (ceea ce ar fi previzibil) e cam nasol. Ce naiba mai caută el cu bileţele scrise, păi nu s-a tehnologizat toată şmecheria?! De fapt, stai că eu trimit bileţele permanent la părinţi cu diverse mesaje, poate n-ar mai trebui să le dau taţilor?!

nu vreau sa insist, e clar totul iti spun doar ramas bun– Corect! La ce să mai insişti? 

mesaje de consolare pt cei ce iubesc dar nu sunt iubiti– Mesaj 1: Ce-i al tău e pus deoparte! Mesaj 2: Orice sac îşi are petecul. Mesaj 3: La omu’ sărac nici boii nu trag. Mesaj 4: Pasărea mălai visează. Mesaj 5: Zâmbeşte, mâine va fi mai rău. Shall I go on?

ce-ai vrea sa stii si nu-ti spune nimeni– This is fucking strange!!! Dar eu sunt drăguţă şi o să zic. Pentru bărbaţi: mărirea chiar contează! Pentru femei: neepilatul e moartea pasiunii!

teoretic te vreau practic te am– Şi mai ciudat! Deci tu îl vrei deşi îl ai dar practic nu-l vrei şi teoretic nu-l ai?! Eu deduc de aici că de fapt între cei doi se consumă doar partea orală, el o vrea dar nu o are şi o are da’ nu total.

viata e o lupta, n-o poti schimba dragostea si ura e inima– Asta e foarte profundă, mai mult ‘fundă’ decât ‘pro’. Sper că iar vorbim de o manea şi inepţiile astea nu curg aşa la liber prin gândurile oamenilor. Sau???

abstinenta la barbati doare?- Bărbaţi răspundeţi! Eu pariez că da! 😀

daca m a iubit odata,exista posibilitatea de a ma iubi din nou?- Clar, speranţa moare ultima.

nu te-a durut atat de mult– Sigur că nu, dar scrie în codul nescris al femeilor că tre’ să măcăne ‘au, au, au, au, ce doareeee!’ Right! Staţi liniştiţi băieţi că nu-i chiar aşa!

iubire platonica inselat– Cum poţi să înşeli?! Să asculţi CD-uri toată seara, să te ţii de mână în drum spre staţia de tramvai, să lingi aceeaşi acadea, să trimiţi bezele?!

ti pup de nebunesc– Ce dlăgus!!!

“sfarcurile nu “- Eu sunt uimită!!! Oare cum arată? Sau sunt şi variante de sfârcuri da? Oare cum arată şi astea?

mi-am impartit prietena cu prietenul meu cel mai bun– Decizie corectă! Dacă nu cu prietenul cel mai bun să împarţi totul, atunci cu cine?! Eu te susţin prietene, să ştii! Şi nu ieşti fraier, dacă aşa râd unii de tine. Ieşti un suflet nobil şi darnic.

mi-a ravasit- E de bine! Întotdeauna când ceva se răvăşeşte, cineva e mulţumit!

satisfacţia în cuplu teorii– Unii zic că da, alţii că ba… Care după pofte şi nevoi.

la suta dintre barbati inseala– Exact! La sută din sută!

cum poti s uiti o zdreanta care ti-a rupt inima– Asculţi manele?????? O sugestie, nu o întrebare.

cine se supara in cuplu?- Supărăcioşii se supără şi în cuplu şi în afara lui.

ma prabusesc psihic pe zii ce trece– Te cred, mai ales dacă tu eşti cel a cărui inimă o răvăşeşte zdreanţa aia. Mama măsii de prăbuşire şi de zdreanţă!

ea a inselat si iertare nehotarare- Aiurea, nu ierta zdreanţa, n-o ierta!

cate m-i faci tu mie– Serios, suntem alături de tine! Zdreanţa la gonoi! Fii bărbat şi uită tot! Mâine va fi mai rău, nu uita! 

 

 

 

8 Comments on “De la iubire suferi…

  1. Care suferind de la iubire, am dat serciuri care este, care m-a dus la tine pe blog, care mi-a oferit alinare şi răspunsuri la întrebări fundamentale care este…

  2. Pingback: Blogroll « Ioan Usca

  3. Pingback: Patricia « Ivan Uska

  4. Pingback: Patricia « Ioan Sorin Usca

  5. intrebarile sunt destul de bune….raspunsurile sunt haioase….deci un lucru e sigur si simplu….tre sa treci peste orice :mrgreen_wp:ca altfel nu se poate :arrow_wp:

  6. @Alsalieri: Adevărat, mai presus de toate îi acceptăm pe toţi cu bune şi rele şi rele şi mai rele! :twisted_wp: