La moda e banul!

Views: 72

Astazi am intrat nevinovata, cum intru de obicei sa pun comentariu, daca este nevoie daca nu sa citesc oricum pe blogul lui Vania si las un comment pertinent pentru ca simtam nevoia ca urmare a parcurgerii textului sau:

“Mai este si Iepurasul de care puteti discuta oricum, oriunde, orice, ca el e simpatic si are simtul umorului. Oricum se prinde abia la bancul girafei (nu mai zic bancul) si nu are urma de autoritate. Plus, urechile alea nu-i fac auzul mai fin (neaparat). Plus, are cabana la Muntele Mic. Toata lumea-l stie!”

Raspunde omul nu foarte pe subiectul meu si intru sa-mi exprim parerea: “Cred ca nu ati fost atent, am spus ca Iepurasul nu va cere servicii tocmai de aceea este barfibil. Ati inteles gresit ca trebuie sa-i faceti acestuia servicii.”

Dar care-i rezultatul? Mi se raspunde:

Tocmai ai primit Ban, din urmatoarele motive:

1. Proferare de obscenitati;
2. Atitudine agresiva constanta;
3. Sfidarea colaboratorilor blogului;
4. Folosirea blogului meu pentru reclama;
5. Postarea intentionata de desuetudini, in speranta ca numerosii cititori vor da click pe numele tau ;
6. Inconsistenta in afirmatii.

In concluzie : Invata sa vorbesti cuviincios !

Sunt dezolata si nu mai stiu ce sa cred. Ajung la concluzia ca eu sunt problema. Am sfidat niste autoritati! Totusi eram pe blogurile lor, de cultura sau personale. Am primit mesaje pe privat in care fosti prieteni ma acuzau de aceleasi chestii. Cica motivele pentru care suntem “fosti” astea sunt: agresivitatile mele! As vrea sa fiu ajutata in sensul asta, credeam ca Mihai o sa ma ajute sa trec peste dar… uite ca mai am scapari! Nici macar nu mai vreau sa inteleg cu ce am gresit, cert e ca am strans doi banuti si nu-i in regula. Sigur cei doi aveau dreptate si imi merit banurile. Plus, mailurile curg in acuze privind alte exemple de cruzime in exprimare. Va multumesc pentru ca ma ajutati sa-mi gasesc linistea!

Scuze pentru eventuale greseli dar chiar nu ami am nervi sa rectific!

12 Comments on “La moda e banul!

  1. nu tu e?ti vinovat?, doar c? ai ‘norocul’ s? dai peste ni?te frustra?i care nu pot accepta o replic? bun? de la o fat?

    ?i exist? proxy care anuleaz? to?i ‘banii’ lor 🙂

  2. @Carina: cateodata mai si glumesc, e important sa ai simtul umorului. Sau pentru cazul asta ma intrebai?!

    @Cineva: Da, mersi de sustinere. Asa e, deseori deranjezi, poate nu pentru ca esti femeie, poate doar pentru ca esti. Nu vreau sa mai extindem cearta, eu sper ca cenzura asta va ridica niste semne de intrebare daca nu chiar o semirevolta. Din moment ce alegi ca blogul tau sa fie PUBLIC te expui unor riscuri. Asa ca ban-ul nu se mai justifica. De ce sa manifesti aere din astea de sefu’ la blog din moment de pe tine ar trebui sa te preocupe traficul?! Cel putin blogul de cultura are si reclama. Orice click pe ea importa! Ca unii deranjeaza, asta-i partea doua!

  3. @Dan: nu era misto, era o metafora, o lectie de viata, o opera de arta. Si Carina a apreciat-o!

    @Toti: bine ca ne-am impacat deci finalul este unul fericit!