Lepse peste lepse

Views: 69

Tocmai am primit o leapsa de la Vania si m-am gandit sa ma fac ca ploua dar era evident si abia scapasem de ban, acum chiar o caut si eu cu lumanarea?!. Pentru ca m-am hotarat sa raspund lepsei asta ar fi fost necinstit fata de ceilalti care mi-au trimis lepse, sa ma fac la ei ca ploua. Destul m-am facut pana acum. Ce idee mi-a venit?! O sa raspund la toate lepsele primite. De dat mai departe am sa fiu antipatica si n-o s-o fac, de unde sa stiu daca si cine le-a mai facut?! Libertate de a alege… Cine doreste este liber sa le duca mai departe, chiar va rog si asa din toti cititorii pe care ii am nu-i stiu decat pe maxim… cativa. Liber la lepse! Fara inghesuiala mare ca este pentru tata lumea!

Leapsa unu- Vania– Exista sindromul de blogo- dependenta?
Raspund cu mana pe inima ca… DA! Eu nu-l am, cu siguranta nu-l am, insa din ce in ce mai multa lume citeste bloguri respectiv scrie intr-unul. Nu am un sondaj concret pentru a-mi sustine parerea, e pura mea opinie; asta observ eu… subiectiv, adevarat. Incep sa scrie in bloguri oameni care nu au nimic de-a face cu exprimarea corecta, cu realitatea, cu seriozitatea; plin de bloguri inconsistente in care oamenii chiar nu au nimic de spus si totusi o fac. Pe principiul exercitarii libertatii de exprimare. Oameni publici care au inteles ca e vorba de promovare. Oameni obisnuiti care tanjesc la celebritatea peste noapte. Oameni complexati care cauta doar aplaudaci la ideile lor redundante si tautologice. Oameni timizi care cred ca se vor vindeca prin tastatura. Oameni exhibitionisti care vor sa-si puna pe tapet fiecare gest si miscare. Oameni rai care-i improasca pe altii cu noroi. Oameni sufletisti care-si deschid sufletul gratuit. Oameni cu simtul umorului care mai au puterea sa rada. Oameni falsi care se dau altceva decat sunt. Avem de toate pentru toti! Orice tip, orice categorie sociala, orice gust va fi implinit gasindu-si perechea pe un blog. Sa fie intr-un ceas bun si fie ca sita sa-i cearna pe cei buni de cei…lalti!

Leapsa doi- Adeline– Cel mai cel cadou
Am primit atatea cadouri incat nici nu pot alege preferatul. Stiu de ultimele primite: laptopul de la Mihai, blogul tot de la Mihai, toate chestiile feng shui primite cu varia ocazii, camera digitala de la Puiu si toate altele chestii date cu mare drag tot de la el, parfumurile originale primite cu caracter de mita (hihi), toate inelele pe care mi le aleg singura, orice carte pe care am primit-o cu orice ocazie si fara. Astea sunt in categoria material. La categoria sufetesti cel mai cel cadou a fost TISA, evident, desi am contribuit mare parte la achizitia ei, a fost un cadou faptul ca un barbat de 100 de kile a acceptat sa-mi cumpere o pisicuta. Si la imaterial, cadoul cel mai frumos a fost ca atunci cand am vazut moartea cu ochii, Cineva Acolo Undeva mi-a luminat sufletul, mi l-a umplut cu viata si azi pot sa strig in gura mare “TRAIESC!!!”

Leapsa trei- Carina– Ce-mi doresc de Craciun
Asta a cam trecut insa nu e neaparat depasita. Mi-am dorit de Craciun, pentru prima data, multa liniste si sanatate. Am vrut pentru prima data sa stau acasa, n-am vrut decat sa-mi admir bradul si casa curata, sa citesc, sa ma uit la televizor si sa injur ca sunt doar cacaturi de spalat pe creier, sa stau cu Mihai la o poveste si sa multumesc Mosului pentru toate astea. Multumesc, Mosule, ca le-ai asezat pe toate de Craciun exact asa cum mi-am dorit!

Leapsa patru- Tomata– Trei adevaruri si-o minciuna
1. In timpul liber imi face o placere sadica sa fac curatenie la linie;
2. Imi place sa stau gura casca in magazin cand vanzatoarea se cearta la telefon sau te miri ce chestie discuta cu altcineva;
3. Cand povestesc ceva mai pun si de la mine ca sa fie mai palpitanta povestea;
4. Ma uit, cand ma lasa Mihai, la Tradati in amore sau Din dragoste.
Ia ghiciti care-i minciuna?!

Leapsa cinci- Ama- Ce as schimba la administratia locala?
Eu, la administratia locala as schimba administratia locala. Pe toti, unul cate unul, i-as da afara doar asa, de distractie. I-as opri, asa cum opresc ei curentul pe strazi seara cand li se apropie concediile; eu m-am prins ca de aia opresc ei curentul cateodata, ca tre’ sa economiseasca de undeva si de unde daca nu din curentul stradal?! Ca si noi suntem culmea, parca tre’ sa circulam ca nebunii noaptea pe strazi…

Leapsa sase- Ama- Carti preferate
Nu pot face un top, pot sa spun ce mi-a placut intr-o ordine aleatorie:
– Crima si pedeapsa, F. M. Dostoievski
– Furie, Salman Rushdie
– Marea nu e niciodata singura, R. Saladrigas
– Rebecca, D. du Maurier
– Procesul, F. Kafka
– Profetiile de le Celestine, James Redfield
– Imparatul mustelor, William Golding
– Singur pe lume, Hector Malot
Cam atat imi vine in minte deocamdata…

Destul cu lepsele pe anul asta, poate anul ce vine voi fi si eu mai prolifica la capitolul asta si o sa declansez chiar eu cateva!

7 Comments on “Lepse peste lepse

  1. Vad ca aveai o veritabila colectie de lepse. 🙂 Legat de fenomenul “un blog pentru fiecare”, am constatat si eu ca sub acoperirea Internetului (acoperire relativa si iluzorie pt ca exista IP-ul si altele din categoria asta) oamenii isi permit sa fie mult mai cinici, mai duri, mai agresivi verbal decat ar intrazni sa fie in real life. Iar de multe ori ei sunt aceeasi oameni care nu au nimic in comun cu scrisul si exprimarea coerenta. Dar cine stie…poate exercitiul bloggingului ii va ajuta la ceva. Inca incerc sa raman optimista. 🙂

  2. Exact asta ziceam si eu, plus, de cele mai multe ori conflictele “internetice” au la baza neintelegeri, in real life ai vedea fata interlocutorului si ai intui ca undeva exista o interpretare eronata, s-ar rezolva mult mai usor. Eu personal am avut suficiente exemple de misunderstood-uri din astea. Si asta pentru ca multa lume nu se sinchiseste ca citeasca ceva cap-coada cu atentie si, daca nu este cazul, sa nu-si dea cu parerea. Dar cum sa n-o faca unii cand orice comentariu dat ampulea pe un alt blog atrage trafic… Sper si eu ca cei care sunt chiar pe langa sa plece macar ureche la altii mai talentati (ii numesc aiurea asa, ca nu de talent este nevoie de fapt) si sa se antreneze spre o mai buna comunicare. Intr-un final, asta ne interesaza pe unii.

  3. Pentru ca tot esti pe aici ia si tu leapsa cu Blogu-dependenta si… bonus pe aia cu cartile preferate 😀

  4. Eu n-am aplaudaci si nici la tine n-am prea vazut. Ideile tre sa le folosim sa ne facem, eventual furam de la altii ca i-am vazut pe acolo, se va numi concurenta neloiala dar merge si asa. Trebuie doar sa publicam desuetitudini, porcarii erotice si dialoguri idioate. Eu zic sa ne mai si balacarim putin ca merge!

  5. Ce sa zic…eu ma plang ca am prea multe si ea mai paseaza doua… dar ca sa vezi ca nu-s rea o sa le onorez… cand oi avea timp 😛