Noi surse de amuzament- cautari

Views: 65

In fiecare zi, ca sa nu extind sa spun saptamana sau luna, ma uit si ma minunez de ce tampenii pot sa scrie oamenii astia pe google. Daca google ar putea vorbi cu siguranta ar izbucni ocazional: “ESTI UN TAMPIT! TAMPITULE!!!” Cum ii mai rabda google pe idiotii astia, cum ne minunam de cat e de mare gradina lui Doamne Doamne… Sa purcedem:

“fricile ca piedici in viata”- intr-adevar, tie nu de piedici ar trebui sa-ti fie teama ci de propria-ti prostie; asta ar trebui sa te puna pe ganduri, dar daca te-ar pune pe ganduri asta ar presupune ca ai minte si daca ai avea macar un neuron functional ai rosii macar la gandul ca te scalzi in propria-ti imbecilitate;

“despre tine as fi vrut sa scriu despre mine comentariu”- asta e profunda rau; mai mult “funda” decat “pro”. Deci despre cine ai fi vrut sa scrii?! Despre mine scriu eu cand scriu despre tine, ca daca as scrie despre noi s-ar intelege atunci ca scriu despre voi, iar voi cu siguranta sunteti ele, desi daca aveti un singur specimen de gen masculin intre voi cu siguranta ati deveni ei si desi ei nu e sinonim cu voi decat in acest context, incluzandu-ma si pe mine intre voi, am deveni fara doar si poate noi. E CLAR ACUM?!

“vopsea proaspata peste atractia”- da, asta in cazul in care pe masina ta o cheama “atractia” ceea ce n-ar fi exclus, ah, te aud de aici cum urli de durere de prost ce esti…

“reflexii si maxime dragoste”- e inutil a-ti explica cum ca se zice “reflectii” nu de alta dar ai cautat de mult prea multe ori tampenia asta si cu toate ca ai facut variatiuni pe aceeasi tema (despre dragoste, de dragoste, etc) tot idiot ramai.

“o prietenie decat cand e prea tarziu”- daca ai gasit pe cineva care te accepta asa cum esti, te rog, idiotule, pretuieste persoana respectiva, ca la cat de reduse sunt capacitatile tale intelectuale e destul de greu sa detectezi ca oamenii fac parte din aceeasi specie cu tine.

“citate care imi plac”- iar cautari din astea generice… Sfinte Google, cum ii mai rabzi pe astia si ii mai si directionezi pe blogul meu?!

“ce ne lipseste ca sa fim fericiti”- exact asta: PUTIN CREIER FUNCTIONAL!!!

“exista calificativul insuficient”- exista, da! Si voi toti l-ati castigat cu prisosinta! Cu varf si indesat! Cu sincerele mele felicitari!

“fraze pentru un cuplu”-

“planificare engleza wow”- De ce wow? Tu mai esti si cadru didactic?! Wow!!! IDIOTILOR!!!!!

5 Comments on “Noi surse de amuzament- cautari