O noua perla, o noua categorie

Views: 100

Am hotarat sa fac o categorie speciala pentru cautarile cu care s-a ajuns la mine pe blog. E imposibil sa nu speculez o sursa atat de prolifica. E senzational ce gasesc! Sunt prea frumoase perlele astea sa nu le impartasesc cu altii. In plus, nu zicea Caragiale (parca) cum ca pe astfel de personaje rasul le indreapta? Cum a dat lumea asta cu atatia tonti sa ma distrez eu, sa-i distrez si pe altii? Doamne tuna-i si aduna-i ca tare de folos mai e sa razi asa cu foc! Asadar noua perla este “superioritate cand nu te cobori la nivelul meu”. Asta-i buna! Si retineti ca blogul meu a fost al patrulea ca relevanta.

Pai draguta, te-ai lamurit din ce ai citit? Uite sunt eu simpatica si incerc sa intru mai intai in mintiuta ta (clar ca e mintiuta, aici n-am nici un dubiu, no offence adica nu te ofensa) si sa-ti explic eu ce cautai. Daca nu te intereseaza, nu-i nimic, o fac oricum pentru propriul meu amuzament. 🙂

Deci, superioritate e ceea ce face pisica mea cand se intalneste cu alte pisici (vezi oricare din posturile cu Tisa) adica isi ridica nasul, le priveste sfidator (adica in zeflemea, increzuta) si privindu-le drept in ochi le scuipa (adica face asa hrrrrr, hrrrr, ssssssshhhhhhhhh, sssshhhhhhh, sssssssttttttt, ssssssttttttt, mai bine nu stiu sa iti explic). Acum, scuipatul e relativ in lumea oamenilor, dar nu exclus. Daca nu mai ai in arsenal (adica in tolba, in traista la figurat- adica alt sens decat cel propriu- adica ce inseamna cuvantul cand tu il spui, Ex: masa (mananci pe ea)- sens propriu/ masa- cerul e masa ingerilor (adica unde ei se zice ca stau)- sens figurat. Am inchis paranteza, sper ca totul e clar pana acum. Continuam: “cand nu te cobori la nivelul meu”. Pai aici chestiunea e problematica (adica ne face probleme). Ai ridicat o chestiune foarte pertinenta (adica nimerita) daca nu chiar susceptibila (adica are capacitatea de a deveni altceva decat e) de a fi inovatoare (adica noua, n-a mai zis-o nimeni ca tine). Sper ca inca ma urmaresti… buuuuuuunnnnnnnnnnn… deci, cand cineva nu se coboara (foarte frumoasa asociere de cuvinte ai realizat aici, bravo!) la nivelul meu (pai aici l-ai luat pe “eu” ca o generalizare- adica ai extins sfera- adica suprafata- adica partea superioara- adica de sus- sau de deasupra unui corp- ale carei puncte sunt egal departate de punctul aflat in centrul sau- de aplicare- adica de acoperire, ca si semnalul la telefon, a acesteia, cu mare succes, doar toti suntem mai devreme sau mai tarziu “eu”. Formidabil! Inca mai citesti, sper, ca mai e doar putin. Haida, de! Rezista, acu’ vin laudele!

Deci, mai Socrate, mai Aristotele, mai Kant, mai toti filosofii adunati laolalta de dinainte de Hristos si pana in contemporaneitate, si in perspectiva, pai tu ai gasit profunzimea gandirii, secretul pietrei filosofale, al alchimiei si ai deschis tainele ezoterismului si ma lasi pe mine aici sa-mi bat gura aiurea cu superioritatea si prostii de coborare a nivelului la nu stiu ce alt nivel…?! Brava! Asa-ti trebe’ Rebecco daca nu te-ai prins de la inceput ca te-a luat filosoful in zeflemea…! Ma duc sa-mi pun braul cu tepi sa ma dooooooooooaraaaaaaaaaaaaa maaaaaaaaaaaaaaaaa prostiaaaaaaaaaaaaaa!