Rectificare!

Views: 82

Am primit multe (prea multe) mesaje de la oameni care au citit primul post despre Tisa si structurat ar suna cam asa: “Ai dreptate! Ce urata e Tisa!” Sa o luam cu inceputul. Nu asta era intentia mea. E vorba de o neintelegere la mijloc. Sub nicio forma nu am vrut sa se inteleaga cum ca eu as crede despre pisica mea ca e urata si as mai cere si aprobarea altora. PISICA MEA NU E URATA! Pisica mea e cea mai frumoasa pisica de pe planeta asta! E tata si mama frumusetii la un loc!Ideea subliniata de mine era ca Tisa nu reprezinta nici pe departe ceea ce visam eu ca pisica mea va fi! Dar nu tot raul e spre bine? Concluzie: nu mai imi transmiteti ca e urata ca trec la represalii. Am sa-i spun Tisutei tot ce spuneti despre ea si nu cred ca o sa se termine bine… Treaba voastra…Si pentru a intarii cele spuse mai sus am pregatit cateva poze cu Tisa, asa, sa va convingeti ca Printesita e cea mai frumoasa!
Tisa pe acoperisTisa pe acoperis 2Tisa in birouTisa in birou 2
Tisa in baieTisa pitica dupa prima zi la vet

2 Comments on “Rectificare!

  1. si mie mi s-a spus initial ca motanul meu e birmanez, dar am aflat ca e birmanez corcit cu norvegian de padure. din cate vad, si tisa are tresaturile rasei. adica nu e o pisica frumoasa, e o pisica perfecta 🙂

  2. Multumim frumos! Sa stii ca si eu am vazut asemanari cu norvegianul de padure (din pozele pe care l-am vazut) dar nu mi-e clar cum arata ma-sa (tac-su stiu sigur ca era persan, persan). Daca deja si tu imi spui ca ar avea mutra de norvegianca e clar ca e ceva la mijloc… O sa se bucure Tisa sa-i dau vestea, ea oricum stie ca e aristocrata dar cred ca e satula sa tot ii transmit ca “a mai zis unul ca erai uratica…”