Timpul pentru gugălişti

Views: 69

filme barbati si femei care se bulesc– ‘Bulit’ în varianta mea înseamnă se bat, oare asta căuta maimuţoiul?! Sau bulit e sinonim cu ‘babardit’?

de ce moare omu– Pe ăsta l-a luat panica… Staţi liniştit domnule, că din prostie prea puţini mor, sunteţi acoperit!

idioti nu gluma– Ce zici??? Ai nimerit perfect în postul ăsta. Ades îi numesc idioţi, nu din glumă, pe cei care intră cu căutări idioate.

luca o violeaza pe pisi– Nu ştiu, mi se pare foarte relativă treaba cu violul în zilele noastre, mai ales când îţi zice ‘pisi’…

caut parteneri pentru f&&&t– Cu încredere, lasă-ţi datele de contact exacte şi s-ar putea să găsim ceva pentru tine.

fete ce iau m&&e– Fetelor… să fiu sinceră, eu credeam că toate o facem, unele recunoaştem, altele nu. Dar şi mai sigur, la figurat vorbind sută la sută ne-o luăm toţi, pe acelaşi principiu, unii recunoaştem, alţii nu. 

intrebari soc pentru barbati– Dacă ai mâinile în şold, privirea ce acreşte castraveţi, un ton agresiv, o tonalitate ridicată, eventual buzele strânse… crede-mă orice întrebare devine şoc!

complexul barbatului inselat– Că a fost înşelat, cam ăsta e complexul în principal.

ce pastile sa i-au sa mi taie fomea?- Recomand cu drag recitirea manualului de gramatică ori de câte ori senzaţia de foame devine acută. E o situaţie de genul ‘one one win’.

de ce sunt barbatii atat de idioti?- Întrebare de tip… meditativ. Ca să nu se lase mai prejos în faţa femeilor?- potenţial răspuns.

cum educ pisica sa se trezeasca cu mine– Nicodată! Corect este: Cum mă educ pe mine să mă trezesc cu pisica?

vreau sa vad filme porno peste 18 ani fara emeil– Dar câte nu ne-am dori cu toţii şi totuşi nu ni se întâmplă… Eu mi-aş dori să ne apară poza când facem căutări din astea pe google, să identificăm autorul cu tâmpenia tastată.

vreau mesaje tot de iubire dar clar– Clar şi răspicat: Nu te mai iubesc! Acum o iubesc pe prietena ta! Ea ştie care-i treaba cu satisfacerea! Îţi mulţumesc pentru tot! Te poooop! Hmm? Sună bine dacă e să mă întrebi pe mine…

11 Comments on “Timpul pentru gugălişti

 1. Pingback: Colecţionara de coşmaruri (XXV) « Ioan Usca

 2. Astăzi se buleau doi la Patricia, însă i-am ignorat, căci eu vroiam mesaje tot de iubire, dar clar(e)!…
  Apoi, m-am întrebat: “Oare de ce sunt atât de idiot?” Un glas metafizic mi-a răspuns: Pentru că eşti Bărbat!”.

 3. Pingback: Colecţionara de coşmaruri (XXVI) « Ioan Usca

 4. As vrea sa completez ca foamea nu se taie niciodata, eventual te taie ea pe tine :)) In rest imi asum celelalte keysearch-uri 😉 Ce sa fac, nu te am in favorites si stiu ca tu numa de pisici, iubire si buleala scrii asa ca te gasesc repede :p

 5. @Sandra: Am trecut de faza asta, mi se pare deja amuzant. 😀

  @Richie: Dacă nu-mi ţii loc lângă tine la SC ai încurat-o. Nu accept niciun fel de scuză, că câr, că mâr, că n-am mai apucat. Şi la căutări mai sunt relevantă pentru ‘cururi mari’ şi ‘negrii cu … mare’. 😀

 6. Pingback: Colecţionara de coşmaruri (XXVI) « Ioan Sorin Usca

 7. Pingback: Colecţionara de coşmaruri (XXV) « Ioan Sorin Usca