Cu ce se spală creierii puştanilor

Views: 62

Apropo de plictiseală… iată ce am obţinut în urma accesării unui link Poveste de dragoste

Intr-o zi desteapta de vara la casa mea intalnesti cea mai inteligenta persoana de pana acum. Numele acelei persoane este Mihai , si cu fiecare miscare pe care EL o face te aprinde din ce in ce mai mult. Te apropii de cel mai bun prieten Mili si ii spui, “Uau, acesta trebui sa fie cel mai curios corp pe care l-am vazut.” Deodata, EL se uita in directia ta si incepe sa vina inspre tine!!! EL spune, “Te-am observat ca te uiti la mine. Vreau doar sa iti spun ca esti atat de frumoasa , si ma intrebam daca ai vrea sa mergem la Bucuresti cu mine si sa citesc ?” Cu un zambet prostesc spui:, ” auzi, stii ceva?! ” si pleci cu ei. Cand ajungi la Bucuresti , EL se apropie de tine, si iti da cel mai fierbinte sarut posibil. Amandoi va sarutati pasional cand simti ca pisica Tisa te loveste in cap. Deschizi ochii si iti dai seama ca totul a fost un vis, dar gasesti un biletel langa patul tau. In el scrie: ” Mihai este dragostea pe care o astepti toata viata ta. EL te va invita afara in 4 zile sau chiar mai putin, dar doar daca trimiti acest link www.TestDragoste.go.ro cel putin la 10 prieteni in cateva minute. Cu cat trimiti la mai multe persoane cu atat te va invita mai repede, si amandoi va veti indragosti.

TRIMITE ACEST MESAJ PE MESS !
www.TestDragoste.go.ro — cel mai nou test de dragoste , trimite si tu mai departe :*
Foarte inteligent, bine gândit, fascinant, intrigant. Nu-mi vine să cred că cineva chiar a reuşit să transforme o chestie de genul ăsta în mass. Mare ţi-e grădina ta Doamne şi uite câţi sunt săriţi din ea! Sau în ea, că de fapt nici nu mai contează!

5 Comments on “Cu ce se spală creierii puştanilor

  1. prostioarele astea exista de cand eram eu in cls a7a-a8a, doar ca acum au “evoluat”, odata cu tehnologia, la faza de mass

    Varianta la ultima ta fraza:
    Mare ţi-e grădina ta Doamne si multi prosti sar gardul cu poarta deschisa

  2. @Oceanograful: Nu-i asa? 😀

    @Daciana: Daca intr-o zi n-am avea curent am fi distrusi, nu tu calculator, nu tu telefon fix, fereasca Dumnezeu sa te lase bateria! Si-atunci sa ma mai mir eu ca ma doare capul, cu atatea radiatii?!

  3. :)) Evolueaza si astia micii, daca tot au atata acces la net. Imi aduc aminte cand scriam cate 9 biletele sa le dam altor fete ca “el” sa ne zambeasca sau sa ne ceara prietenia dupa nu stiu cate zile. Fumuri de generala, ce sa faci daca acum se transmit pe net.

  4. @Tomata: Tot ceea ce noi făceam într-o joacă şi cu o naivitate drăgălaşă devine acum redundant, aşa mi se pare. A-ţi completa un baiat pe care-l simpatizai în oracol sau caiet de amintiri era o sursă de energie pentru jumătate de an, acum probabil este să-i dai un five la ăla sau la aia. Nu mă deranjează evoluţia, mă deranjează transformarea a tot ceea ce era inocent şi pueril în mizerie. Textul este aproape agramat şi totuşi prezentat ca model. Cei care l-au gândit nu puteau măcar să-l formuleze corect?! Că întrebările mele din oracolul de clasa 5-a era mult mai corecte, gramatical şi logic.