De la Craciun incoace!

Views: 55

CraciunCraciunul, asa cum v-am si narat putin, l-am facut in familie. Liniste, pace, n-ai treaba. Partea proasta a fost ca mi-am amintit in Ajunul Sfant al Craciunului ca n-am luat cadouri pentru familie. Aveam ceva pentru cativa dar insuficient. Asa ca, da-i cu goana prin resturi de magazine sa cumparam ceva sa nu ne facem de mirazul lumii. Cadourile au fost bine gandite si indelung analizate, pe principiul “pe ce punem mana, aia luam”. Cred ca niciodata nu am fost mai expeditivi ca acum. “Crezi ca-i place? Da, ia-l. Are nevoie? Mai conteaza?!” Cam asa ceva… Bradul a iesit mirific, dupa cum se poate vedea in poze. Tisa nu dobora decat 3 (trei) globuri dintr-o lovitura. Mai putin nu avea rost. Si pentru ca era brad scuturator, secunda placere pisiceasca era sa dea in crengi sa-l paleteze, exact dupa ce eu maturam sub el. O placere sa ai pisica!

Ziua Sfanta a Craciunului am petrecut-o exact cum ne-am dorit. Acasa, cu mata obraznica, injurand emisiunile tampite si realizatorii imbecili “ca ce programe de cacat au”. Dar pe noul LCD! Macar imaginea era calitativa! Eu am citit “ca nebuna” pentru a cita din iubitul Mihai si ne-am uitat la filme o gramada. Incepand cu zilele 2 si 3 Craciunesti, vizite in familii si chestii. Mancare pana la saturatie! Intre Craciun si Revel ce puteam sa fac, daca nu curatenie. Nu-i vina mea ca sunt bolnava cu ordinea, e chestie de zodie. Sunt nevinovata. Curatenia si papalisca au durat pana undeva in jurul orei 24, noaptea dintre ani. Mihai a intampinat Anul Nou cu halatul de baie pe el, proaspat iesit din dus, dorindu-si de Anul Nou sa fie asa tot anul. Eu in haine de casa rupte, ca abia mai tarziu am vazut ca pantalonul avea ditamai gaura. Un an pe cinste ne asteapta! Asta ca sa nu mai mentionez ca din cauza presedintelui tarii, Baselul, am pierdut numaratoarea exacta a traditionalului 10 9 8 7 ca el tinea discursul pacii si s-a trezit in mine spiritul patriot sa-l ascult pana la capat si in el daduse logoreea asa ca numa’ ce aud: 5 4321 LA MULTI ANIIIII!!! Cand ma uit pe ceasul afisat pe ecran, cand Baselu’ numara la foc rapid 4321 intr-adevar erau secundele trecute de fix, era 2 3 4… Asa ca, teoretic si practic noi am intrat in noul an 2008 cu cateva secunde intarziere, in haine de casa, respectiv goi (ma rog, in halat de baie), mata ascunsa pe unde putea ca erau pocnitorile, dorinta curu’ lu Piti am mai apucat sa-mi pun, mana pe valuta ciuciu, aveam doar o amarata de bratara rosie pe mana si una in mana, in incercarea de a i-o prinde Tisei pe coada si Mihai in botoseii mei feng-shui (ca erau rosii). Apoi ne-am prajit seminte si ne-am uitat la filme de groaza. Si evident ca ne-am pozat tinand mana pe globurile din brad. Asta a fost la noi de Craciun!

To be continued…

Poze in galeria foto

4 Comments on “De la Craciun incoace!

  1. bre! m-a uitat la pozele de la craciun/revelion…. la desen to fabulos stai! :)))
    te pup! io! daca-ti vine sa crezi una ca asta …

  2. da. aveam un redbull la bord.
    fiecare invata in bucuresti cate ceva, io am invatat sa pup. si pup in stanga si-n dreapta pana simt ca raman fara buze!