Mesaj!

Views: 84

Casa poporului

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plecată din localitate! La capitala ţării. La nuntă. Cu freza gata făcută încercând să supravieţuiesc somnului din cuşetă. Refuz să iau laptopul, nu sunt dependentă de compu’… În caz că capitala mă cucereşte nu mai revin. Deci luni ne auzim!

© copyright poză: www.sommet-francophonie.org

5 Comments on “Mesaj!

  1. Şi dacă Capitala, totuşi, te cucereşte? Că cam mulţi au fost cuceriţi aşa… începând cu o nuntă, cu o vizită…

  2. Daca te cucereste nu mai revii, dar sper ca ne vei incanta in continuare cu stilul tau unic de pe blog. Sau nu mai revii pe blog?!?!:(

  3. @Paula: Ai dreptate. Chiar m-a obosit, chiar pe departe as putea spune ca m-a cucerit. Bucurestiul in sine e k insa unii oameni care-l populeaza chiar polueaza.

    @Vania: Nu eram pentru prima data la Bucale insa de data asta presimteam ceva. S-a adeverit, am strans mult material pentru scriitura. De placut, nici nu mai conteaza.

    @Nico: Blogul va continua sa existe indiferent de unde voi fi eu. Am intrat in hora, tre’ sa joc acum, barem pana cand voi simti ca locul meu nu mai este aici.

    @Oceanograful: IN SFARSIT! Credeam ca ai disparut total. Poze am facut dar nu neaparat interesante pentru ca n-am apucat sa vizitez. Despre oameni insa voi avea multe de zis. 🙂