Mi-e dor…

Views: 77

Mi-e dor să scriu pe blog, mi-e dor să citesc înainte de culcare, mi-e dor să am timp să stau cu gândurile mele. Mi-e dor să am timp liber!

În ultima vreme trăiesc evenimentele cu o rapiziciune fulminantă. În mod obişnuit, tot ceea ce mi se întâmplă peste zi trece la categoria ‘de meditat’ seara în pat. Nu mai deţin luxul ăsta. Trăiesc, trăiesc, trăiesc… de meditat iese din discuţie. Curios este că parcă şi cei din jurul meu par avea aripi, toţi se plâng ‘e o perioadă foarte aglomerată’. Ce se întâmplă oare?

Între evenimente pe foarte pe scurt: Bucureştiul este prea mult, cu trenul este foarte mişto, între vedete şi vedetisme e o graniţă subţire, copiii mei sunt excepţionali, inspecţia mea a ieşit mişto, crema mea de faţă are feromoni, Tisa are un iubit, m-am tuns.

Între evenimente vitale viitoare: schimbul cărţilor e la final, reprezint interesele partidului la votări, excursia de la Sarmisegetusa se lasă cu grătare, tre’ să-mi pun mintea la contribuţie într-un proiect care poate fi huge pentru mine.

Chiar mi-e dor să scriu pe blog… 

Domnul Ioan Usca în schimb are timp berechet sau aşa pare ca prima vedere că a creat o scenetă mişto rău. Evident personajul meu rămâne în istorie cu agresiviatatea-i specifică. Replica finală îmi aparţine şi-mi creşte peptul de importanţă. Luaţi de savuraţi:

http://ioanusca.wordpress.com/2008/05/26/372/
http://ioanusca.wordpress.com/2008/05/27/festival-ii/
http://ioanusca.wordpress.com/2008/05/27/festival-iii/

3 Comments on “Mi-e dor…

  1. Schimb de carti nu e la final! Ia o pauza de doua luni 🙂 nu e o tragedie 😀

  2. Chiar asa, si la mine unele evenimente parca sunt pe fast-forward si nu mai am timp de nimic. de citit, daca citesc 10 pagini la 2 zile e mare lucru. 🙁 Cred ca vara face pe sefa si isi intra in drepturi cu forta.

  3. @Ama: N-are nimic, o sa facem schimb intre noi doua. De fapt, daca stau bine sa ma uit cate carti am luat de la tine ar fi o idee sa le citesc prima data si apoi sa mai lansez pretentii…