Subscription Tag

Views: 51

Hellene m-a lovit unde ma doare mai tare cu partea asta tehnologica. Pentru voi cei priceputi nu e mare lucru, pentru nestiutorul de mine e durere. Nici nu stiu cui sa o dau mai departe leapsa ca eu nu prea intru pe alte bloguri. Nu vreau s-o refuz, ca nu vreau sa fac nota discordanta… Ma gandesc, si zic:

  • joc table, cred ca pe aici pierd cel mai mult timp, imi place de lesin cand castig…
  • youtube, ascult piesele mele, nu sunt multe, maxim 30, tot pe alea le ascult, mai adaug ocazional cate una
  • recenzii de carti, de obicei le citesc dupa ce-mi fac eu propriul comentariu, sa nu ma influenteze, dar nu-i o regula
  • edu.ro, mai aflu si eu noutati ca un cadru didactic informat ce sunt
  • diverse edituri, de obicei polirom, humanitas, curtea veche sa vad ce carti au mai aparut
  • uniunea europeana, acolo gasesc o tona de materiale pe care sa le studiez
  • in rest, traiasca google, acolo pun informatia sa-i deslusesc misterul

Cat despre dat mai departe, as incerca sa dau lui flpmihai pentru ca el zicea intr-un comment ca va mai bantui pe aici si lui emicutzu si cathalin ca ei m-au linkuit si poate inca ma citesc. Nu ofer garantii!

3 Comments on “Subscription Tag

  1. Am gasit, da, ce-i drept… acu’ sa vezi cum ma deslinkuiesc oamenii astia 🙂 Oricum, iti dai seama ca Mihai a contribuit la finisarea materialului ca eu habar n-aveam sa pun linkuri si alte scheme, adica habar poate mai aveam, dar n-aveam precizie… Degeaba, nu sunt un om al tehnologiei, pe mine prea multa informatie in domeniu ma oboseste si mi se da in cap restart fara salvare de fisiere… 😉

  2. :))) relax, dear, totul se invata. Si lepsele aste nu tre sa le faca cine nu vrea. Mie imi plac, asa ca… nu zic nu niciodata. 😛 Ma anunti daca nu mai vrei si nu te mai tagguiesc.