Transmisie-n direct

Views: 67

Si iata cel de-al doilea post participant la concurs. L-am declarat castigator cand l-am creat. E bine ca sunt optimista si plina de mine. Mie imi place teribil si asta cred eu despre peisajul muzical romanesc (teme postului). C-o fii sau n-o fi castigator pentru altii nu stiu ca nu sunt clarvazator, insa mie imi place tare mult. Daca v-o placea si voua, ma bucur:

“… batrana neavand altceva de facut decat sa priveasca cu ochii plini de lacrimi cum agoniseala ei de o viata se duce pe apa sambetei. Reprezentantii primariei locale au declarat ca tot ceea ce se poate…”
Ăaaa, suntem nevoiti sa intrerupem legatura pentru ca redactorii emisiunii ‘E VITAL SĂ STIM’ au pregatit o surpriza de proportii pentru telespectatorii canalului PE TE VE. Chiar acum colega mea Maricica Ostropel de Pui se afla in fata, aaaa, in fata, iii, dar mai bine sa-i dam ei legatura ca suntem convinsi ca are lucruri interesante de dezvaluit si senzationale in acelasi timp.
– Maricica, ai legatura… (zambind larg)
– Multumesc, Mirabele, multumesc (vadit emotionata). Ma aflu aici, in esclusivitate, in fata studioului de inregistrari, studiou care se stie ca e al talentatei si frumoasei cantarete de muzica pop-dens-rilesc-trens, o stiti cu totii pe ceea ce criticii o numesc “dominatoarea” si ceea care este apreciata de public, fiind etichetata drept “cea mai inegalabila cantareata a anului 2010”. Telespectatorii poate se intreaba ce caut eu pe aici, insa v-am pregatit o surpriza de proportii colosale (inspira, face pauza de suspans)… Pentru dumneavoastra in esclusivitate… talentata Mis-pis-ti-la, da, vorbim chiar de MISPISTILA, ea lanseaza noul ei singal, un fiuciaring cu nemaipomenitul si irepetabilul “Coarda Vocala“. Cei doi au pus bazele unei… (fuge) Dar iat-o ca vine… (se apropie de vedeta, mana tremura pe microfon):
– Draga Mispistila, poti sa ne spui, te rog noua si fanilor tai din intreaga…
– Iubita, scumpa, uita care e treaba, in 5 minute tre’ sa ajung la depilat. Se poate foerte pe scurt, ca de aceea v-am si dat voua esclusivitatea, ca stiu ca sunteti seriosi si profesionali…
– Nu te retinem, atat vrem sa stim, care e numele noului hit, ca cu siguranta stim ca va fi hit?
“Bichinii mei s-au rupt in club”.
– Iisuse, e impresionant, e bazata pe un caz real?
– Voi stiti deja ca eu cant doar despre vieata mea, asa ca, da, chiar mi s-a intamplat…
– Sper ca nu e vorba de exact acei bichini pe care i-am prezentat tot in esclusivitate acum ceva timp in urma…
– Imi pare rau, dar chiar, ba da…
– Aceia cu cristale Scabrovschii? Ce mai erau si creati de marele “Chiciovski’???!!!
– Imi pare rau, dar chiar a fost o desilusie si pentru mine si pentru echipa mea, nu vreau sa mai insist, e un episod ce inca doare.
– Iarta-ne, nu mai insistam. Dar spune-ne ceva si despre Coarda Vocala. Cum a fost colaborarea?
– De la escelent in sus. Nu degeaba ii si zice, Coarda Vocala, are o voce de top, ca de aia ii si zice asa- Coarda Vocala.
– Dar despre…
– Uite, iubita cum sta treaba, nu mai pot sa raman acum, insa poate deseara, cand termin cu treaba, poate vin intr-o emisiune sa dau mai multe picanterii. Atat va mai spun, piesa va fi un hit, pariati pe Mispistil&Coarda Vocala. Nu veti fi desilusionati…
– Iti multumim din suflet. (artista pleaca, flutura mana si trimite un pusi la camera, zambeste larg si voluptuos)

(prim plan- reporterita, emotie in glas, voce tremurata) Atat pentru azi, am avut un prilej nemaiintalnit sa pot discuta fata in fata cu un artist de asa valoare si calibru. Imi cer scuze pentru incoherenta mea, insa nu e putin lucru sa discuti cu un artist de atata calitate. Va doresc o zi placuta tuturor si sper ca si ziua dumneavoastra va fi mai frumoasa acum, caci e mea cu siguranta va fi. Mirabele, legatura la tine in studio…”

Votarea se face pe blogeri.ro, se cauta numele postului Transmisie-n direct de Rebecca Mohl si se click-uie stelutele. Aici se voteaza: http://bloggeri.ro/2007/10/01/transmisie-n-direct.html

4 Comments on “Transmisie-n direct

  1. Duminica ma facusesi curioasa de continutul acestui post pentru ca erai foarte entuziasmata de idee. Aveai si de ce. Foarte tare. Bafta :P)

  2. Mersi frumos, eu sunt tare incantata de el; dupa ce l-am publicat, ma gandeam ca puteam si mai bine insa ieri avand o zi foarte proasta nu am mai avut putere sa-l buchisesc. E bun si asa… Mersi frumos!

  3. E foarte amuzant… tu ai accentuat intentionat anumite aspecte, dar la baza e inspirat din povestiri adevarate. 🙂