Te recunosti?

Visits: 77

Timea Eu sunt Rebecca, ea e Timea. Eu mai sunt Camelia, ea mai e Alida. Eu sunt satena, ea e blonda. Eu am ochi capui, ea ochi albastri. Eu sunt mai mare, ea e mai mica. Eu sunt egoista, ea buna la suflet. Eu sunt rautacioasa, ea intelegatoare. Eu ii mancam dulciurile, ea mi le dadea de buna voie. Eu ascundeam dulciurile de ea, ea impartea o caramea in doua. Eu o param la mami, ea se facea ca uita. Eu nu o ajutam la teme, ea colora fisele mele pentru copii. Eu am crescut si m-am maturizat, ea la fel. Eu am vrut sa fie prietena mea, ea a zis ca n-are incredere in mine. Eu am promis ca sunt sincera, ea a tacut. Eu ma straduiesc sa ma apropii de ea, ea nu ma respinge. Eu o iubesc mult de tot, ea stie asta. Eu o sa fac tot ce imi sta in puteri sa creasca mare si frumoasa, ea o sa asculte sfaturile mele. Eu o sa gresesc, ea n-o sa ma certe. Eu o sa invat sa nu greseasca, ea o sa tina minte ce i-am spus. Eu o sa imbatranesc alaturi de ea, ea alaturi de mine. Eu sunt eu, ea e ea. Eu sunt Rebecca, sora Timeei, ea e Timea, sora Rebeccai. Noi suntem surori!

Eu sunt model pentru ea si ea este pentru mine. Eu cu cine sa ma cert daca nu cu ea? Cine sa-mi citeasca mie blogul cu constiinciozitate daca nu ea? De la cine sa iau bani imprumut cand nu am, daca nu de la ea? Cine sa-i verifice ei referatele daca nu eu? Cine pe cine si care pe care? Pe cine sa ma bazez la nevoie daca nu pe ea? Cine sa-i tina apararea daca nu eu? Cine sa ii doreasca cele mai frumoase zile daca nu eu? Cine sa nu-si doreasca un Fat-Frumos pentru ea daca nu eu? Cine s-o repezeasca la telefon deseori daca nu eu? Ce trist ar fi sa nu fie ea sora mea si eu sora ei. Ce neplacut ca abia acum am aflat ca pe ea o pretuiesc cum pretuiesc aerul pe care-l inspir… Ce bine ca am apucat sa-i zic si ei toate astea. Ce bine ca o sa citeasca si o sa se bucure! Ce bine ca m-a iertat, sau s-a facut ca ma iarta ca eu sa ma simt iertata! Ce bine ca am scris un postulet doar despre ea si mine! Ce bine ca am o surioara! Ce pacat ca a crescut si acum am o sora! Cui ii mai cumpar eu maimutele de plus? Ce bine ca am o sora mai mica! Doar asa ma dau si eu mare! Ce fainnnnnnnnnnnnnn… Este pentru tine, sulioala mea!

Inca se voteaza postul meu de la bloggeri.ro pe adresa http://bloggeri.ro/2007/10/01/transmisie-n-direct.html

11 Comments on “Te recunosti?

 1. e adevarata ca ai descoperit astea fff tarziu, dar e bine totusi ca ai descoperit macar acum si ti-ai dat seama ca ai gresit ff mult marginalizandu-ma si indepartandu-ma de tine. mai ai de lucrat pana o sa imi castigi increderea deplina dar totusi esti pe drumul cel bun si daca vei continua pe drumul acesta probabil vei reusi. ma bucur ca in sfarsit dupa aproape 19 ani ai realizat ca ai o sora care chiar nu iti vrea rau… ba chiar tot timpul a vrut sa se apropie de tine, desi cu cat ea incerca mai mult sa se apropie si tu sa te indepartezi. de un an aproape lucrurile au inceput sa se schimbe in bine si sper sa mearga spre si mai bine. cred ca acum cea mai mare parte depinde de tine, pt ca eu am facut tot ce am putut cand am fost mici. te pupacesc si sper sa ramai persoana de acum desi si acum ai momentele tale de glorie absoluta dar na… sunt iertate si intelese… din cand in cand (sa nu iti iei lumea in cap) :-)))))

 2. ps.: culoarea ochilor mei oscileaza intre nuante de verde si albastru. in poza asta sunt verzi, verzi… 😀 :-))

 3. @timea mesaj 1: deja te alinti, hihih 🙂
  Mesaj 2: iar te alinti 🙂
  Mesaj 3: si aici te alinti 🙂
  Mesaj 4: hihihihi, mulsumecs, daca nu tu, atunci cine? 🙂

 4. Super touching.. aproape ca am inceput sa plang!:D

  Glumesc. Frumoase vorbe
  Oare o sa zica cineva ceva de bine la inmormantarea mea?:D

 5. Hei, e draguta sora ta. 🙂 De ce ai fost rea cu ea??? Uite saraca acum cum te primeste cu bratele deschise. Sa n-o mai superi ca alta nu mai ai. Sau mai ai? :-s

 6. Da, e tare draguta surioara mea unica. N-am fost lea, dal elam mai micute si mie mi placea tale mult sa pap ciocolata si ea daca nu si manca toata poltia, eu mancam si de la ea sa o ajut 🙂