Va fi Schimb de carti-3

Views: 68

Schimb de carti Timisoara

Duminica, 4.11.2007 va avea loc o noua intalnire schimb de carti eveniment organizat de bookblog. Va asteptam cu drag la o poveste, la o voie buna, la o carte, doua, trei. Eu abia astept sa-mi dau cu parerea despre cartile pe care le-am luat si le-am citit, nu de alta dar e foarte curios cum continutul unei anume carti poate fi vazut atat de… diferit de cititori. De exemplu, eu am facut praf cartea lui Ben Rice si a lui Daniel Pennac si cand citesc pe net, surpriza, o gramada de aplaudaci… Pareri si pareri… Iata de ce sa vii la SCHIMB DE CARTI TIMISOARA!

P.S.: Va rog mult pe cei ce absentati la intalnirea asta sa trimiteti cartile imprumutate prin cineva, nu de alta dar e aiurea sa blocam niste carti. Va rog frumos si multumesc!

4 Comments on “Va fi Schimb de carti-3

  1. Mersi, Mihai l-a facut! Nu vreau sa fiu gresit inteleasa sau sa provoc tensiuni, dar asa mi se pare cinstit. Asta era politica intalnirii, le luam si le aducem data viitoare, daca nu poti, dai un telefon si te scuzi, trimiti cartea cumva prin altcineva. Eu cel putin asa as fi procedat. Iar data trecuta lipsea doar Moira care trebuia sa-mi returneze cartea si tu m-ai asigurat oricum ca o aduci la intalnirea viitoare, concluzie: era un mesaj general, o rugaminte pentru a lua in serios intalnirea asta!

  2. S-a intamplat atunci pentru ca Moira a trebuit sa plece pe neasteptate la Bucuresti si nu s-a gandit tocmai la carte. Acum o am si o aduc. Si nici Andrea nu vine si o aduc si pe a ei. Iti inteleg punctul de vedere. Ne vedem maine. 😉

  3. Se intampla, nu-i problema. Ideea este ca e bine ca ai inteles ce vreau sa spun, nu vreau sa fiu gresit inteleasa si sa creada oamenii ca eu sunt ‘recuperator de carti’. Acusi e deja maine! 😀