Bobo – o prima colaborare pe Rebecca Mohl

Views: 45

In urma unor dezbateri, nu prea lungi, am hotarat sa-l/o contactez pe Bobo in vederea unei colaborari de succes, speram. Mi-a placut foarte tare cum si ce a scris (nu am fost singura care a apreciat stilul sau) si am considerat ca trebuie incurajata o persoana a caror ganduri sunt foarte profunde si care mai are si curaj sa le faca publice. Motivele pentru care i-am propus o colaborare sunt multiple:

-ca nu are propriu blog si nicio intentie categorica sa isi faca unul (poate insa in viitor);

-ca ceea ce scrie Bobo nu are prea multe in comun cu ceea ce scriu eu, si ca atrage o cu totul si cu totul alta categorie de cititori, asa ca nu am vrut sa-i privez pe cei care mi-au transmis ca le-a placut commenturile sale, de posibilitatea de a citi mai mult;

-ca astfel de persoane cu o ridicata si profunda sensibilitate pot sa scrie macar sub un pseudonim, fara asteptari si fara interese meschine;

-ca poate in trairile sale ne regasim multi si vom fi mai puternici stiind ca si altii simt ca noi;

-ca sunt niste ganduri mult prea frumoase sa ramana in mintea lui Bobo, de ce sa nu le citeasca si altii…;

-ca eu nu pot scrie asa si atunci de ce sa nu scrie altcineva mai priceput ca mine;

Bobo a dorit sa ramana sub anonimat. Nu doreste sa fie decat un personaj. Nu cauta celebritatea. Nu vrea a se revela in fata celor ce citesc (decat prin ganduri). Nu vrea sa scrie decat atunci cand simte nevoia. Nu vrea polemici sau intrigi. O sa-i respectam dorinta si o sa citim trairile sale. Atunci cand ne place vom rezona cu scrisul sau, atunci cand nu, ne vom aminti ca sunt doar simtirile sale. Si ele nu pot fi corecte sau incorecte!

Iti urez multa bafta si multa inspiratie! Multumesc ca ai acceptat sa impartasesti cu noi gandurile tale! Sa fie intr-un ceas bun!