Here I am again! sau Buei, o să scriu iară pă blog!

Visits: 392

Pfiu… Ăsta-i începutul. Aşa brusc. Vreţi şi-o introducere?! N-am da’ fac. 😀 Ăsta-i începutul. O continuare.
Mai puternică, mai calmă, mai frumoasă, mai slabă, mai skinny mai sexy, mai sănătoasă, mai înţeleaptă, mai sportivă, mai liniştită, mai relaxată, mai matură, mai determinată, mai naturală, mai energică, mai Rebe ca niciodată.

Viaţa mea a crescut frumos. S-au întâmplat lucruri. S-au schimbat lucruri, toate în bine. Eu sunt bine. Foarte bine. Am multe de dat şi o s-o fac. Aici sau oriunde va fi nevoie de ele. Nu le dau gratis. Le dau la schimb pe energie pozitivă.

Am plecat de la premisa că toată lumea mă cunoaşte. Păi dacă eu nu-s o carte deschisă, cine e?! Dacă mă cunoşti, atunci ştii. Dacă nu mă cunoşti, n-are importanţă. Eu sunt un om. Omul potrivit la locul potrivit. E atât de puţin important ce sunt, cu ce mă ocup, câţi bani câştig. Mă vei citi şi o să-ţi placă. Sau nu. Atunci nu mă vei mai citi, că nu eşti masochist. Dar dacă o să treci pe aici, o să citeşti ce-am povestit eu şi-o să rămâi cu asta. Că undeva există o Rebecca şi că vorbele-i sunt ticluite. Zice chestii. Toţi zicem. Eu le pun în ambalaj frumos şi le servesc. N-am inventat eu nimic, nu. Sunt doar un blogger vechi ce iară scrie. Pentru mine. Pentru tine. Pentru absolut oricine.

Lasă un răspuns