Schimb de carti-4 Timisoara

Views: 84

Schimb de carti

Iata ca a mai trecut o luna. Cand naiba???? Ca abia am luat cartile imprumut si-acum tre’ sa le dau inapoi. So, revin la chestii organizatorice. Se tine “intalnirea secreta” la Old Boys’s Pub, pe 1 Decembrie 1918 nr.27. Este pe undeva prin Piata Crucii, pe linia de tramvai cum mergi spre strada Cluj. Nu e greu de ajuns si vestea cea mai tare este ca e la 15 minute de casa mea. Hihi, nu mai trebe Ama sa ma duca acasa.

Ce facem? Pe langa faptul ca ne aducem bicele si hainele din piele aducem si carti. Pe care le-am citit si pe care vrem sa le impartasim cu altii. Mai aducem si cartile pe care le-am imprumutat data trecuta.

Mie zau ca-mi vine s-o aduc si pe Tisa la intalnire… Bunicul meu zicea ca in tineretea lui cucoanele veneau la spectacole cu cateii… N-ar fi cool sa vina si Tisa?!

Eu mai am inca trei carti de citit din cele pe care le-am imprumutat. Nu-mi explic cum anume o sa le termin dar incercarea moarte n-are. Si daca nu apuc sa scriu pe propriul meu blog va imaginati ca nu o fac din prea mult timp liber la dispozitie. Sunt curioasa daca o sa reusesc!

Multumim lui Mihai, prietenul meu pentru afisul pe care ni l-a facut. Mie-mi place foarte tare!

Va asteptam la “duminicala portie de cultura”!

2 Comments on “Schimb de carti-4 Timisoara